ANA SAYFA > İZMİR > Ege'nin CHP'li meclis üyeleri İzmir'de toplanacak

Ege'nin CHP'li meclis üyeleri İzmir'de toplanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege'nin CHP'li meclis üyeleri İzmir'de toplanacak

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından organize edilen, Belediye Meclis Üyeleri Bölge toplantıları, 23 Ekim Perşembe günü İzmir’de gerçekleştirilecek olan, Ege Bölgesi toplantısıyla devam edecek. Toplantıya İzmir’in yanı sıra Ege bölgesinin CHP’li belediye meclis üyeleri ve İzmir’de ki CHP’li Belediye Başkanları katılacak.

Toplantıyla ilgili bilgi veren CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, toplantıların eğitim amaçlı olduğunu ve CHP’li belediye meclis üyeleri arasındaki koordinasyonu arttırmayı hedeflediğini belirtti. Engin toplantı hakkında bilgiler verirken şunları söyledi.

Engin, Tüm Egeyi İzmir’de Ağırlayacağız

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından düzenlenen, belediye meclis üyeleri eğitim toplantısına İzmir olarak ev sahipliği yapmaya ve tüm Ege bölgesini ağırlamaya hazırlanıyoruz. Yerel yönetimlerde, halkımız tarafından bizlere verilen oylarla kazandığımız meclis üyeliklerinde görev yapan partililerimizin, görevlerini partimize yakışır bir biçimde yapmaları son derece önemli. Görevinin sorumluluğunda olan, yetkisini bilen ve doğru kullanan meclis üyelerimiz bizim yerel yönetimlerdeki gücümüze güç katacaktır. Bu eğitim toplantılarıyla Sosyal belediyeciliğin önemli bir ayağı olan meclis üyelerimiz arasındaki koordinasyonu ve paylaşımı arttırmayı hedeflerken, yasaların onlara verdiği yetkiler, partimizin yerel yönetimlerden beklentileri hakkında bazı paylaşımlarda da bulunulacak. Bu toplantıya, İzmir’deki tüm blediye meclis üyelerimizin yanı sıra, Ege bölgesinin diğer illerindeki tüm belediye meclis üyeleri de katılım sağlayacak.

800 Meclis Üyesi Katılacak

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,23 Ekim Perşembe günü, Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezinde yapılacak ve 800’den fazla meclis üyesinin katılımının beklendiği eğitim toplantısında, “Oylama usul,  hukuk komisyonlarının yetki ve sorumlulukları,stratejik plan ve performans programı, bütçe ve faaliyet raporu, denetim komisyonunun görev yetki ve sorumlulukları, meclisin imar konularındaki yetki görev ve sorumlukları, yerel yönetimler ve toplumsal cinsiyet eşitliği” başlıkları altında eğitim verileceğini’ de söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kent Expo Fuarı sona erdi
Sonraki Haber Windows 10'a ilgi büyüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?