ANA SAYFA > SPOR > Egemen Güven'den büyük fedakarlık

Egemen Güven'den büyük fedakarlık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Egemen Güven'den büyük fedakarlık

Pınar Karşıyaka'nın altapısından yetişen genç pivot Egemen Güven, sözleşmesinde yazan fiyatından büyük indirime giderek camianın taktirini topladı.

Her geçen sezon kendini geliştirerek birçok takımın transfer listesine girmeyi başaran 20 yaşında 2.09 boyundaki basketbolcu, Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı ile yaptığı görüşme sonrası alacağı ücretten yaklaşık yüzde 30 indirim yaparak çok sevdiği kulübüne destek oldu. "Çorbada benimde tuzum olsun istedim" diyen Egemen'in bu fedakarlığı başta yönetim olmak üzere tüm camianın sevgisini bir kez daha kazandı.

Egemen bu hareketiyle Karşıyaka sevgisini bir kez daha gözler önüne serdiğini belirten Büyükkarcı, "Altyapıdan bu yana bizimle birlikte olan Egemen Güven, yaptığı indirimle kulüp sevgisini ve fedakarlığını bizlere bir kez daha gösterdi. Kendini her geçen gün geliştiren Egemen bu sezon Pınar Karşıyaka'ya büyük katkı sağlayacak, buna inancım tam. Kendisine teşekkür ediyor, yeşil kırmızılı forma altında başarı bir sezon geçirmesini diliyorum" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1912 Karşıyaka örnek olmalı…
Sonraki Haber Karşıyakalı veliler okulun önünde andımızı okudu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?