ANA SAYFA > SPOR > Egemen Güven: Hayallerimde A Milli Takım Var

Egemen Güven: Hayallerimde A Milli Takım Var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Egemen Güven: Hayallerimde A Milli Takım Var

A Milli Takımımızın genç oyuncularından Egemen Güven, Avrupa Şampiyonası’nda karşılaşacakları hiçbir takımdan korkmadıklarını söyledi.

U19 Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Ay Yıldızlı ekibin bir parçası olan Egemen Güven, turnuvanın tamamlanmasının ardından kısa bir süre dinlendiğini belirtirken, “A Milli Takım kampına ufaktan hazırlanmak için koşular yapmıştım. Şimdi Çeşme kampında, Bormio’daki hazırlık kampına bir nevi hazırlandık. Bormio kampını en iyi ve en sağlıklı şekilde bu kampı tamamlamak istiyoruz” dedi.

Avrupa Şampiyonası’nda birbirinden kuvvetli ekiplerle karşılaşacaklarını ancak rakiplerden korkmadıklarını belirten genç oyuncu, “Çok zorlu bir grubumuz var. Ama biz de çok iyi bir takımız. Kimseden korkumuz yok. Onlar Türk Milli Takımdan korksunlar. İyi hazırlanacağız ve çok da güçlü bir şekilde turnuvaya gideceğiz. İlk tur maçlarımızı oynayacağımız gruptan çıkmak ve sonrasında da Olimpiyat Oyunları ile madalya için maçlarımızı oynamak istiyoruz. Zaten maçlarımızı gurbetçi taraftarlarımızın desteğiyle oynayacağız. Onlar bizi hiçbir platformda yalnız bırakmadılar. Yine destek olacaklarına eminim” diye konuştu.

"Hayallerimde A Milli Takım Var"
A Milli Takım kadrosunda yer alabilmek için mücadele ettiğini sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, “Aday kadroya davet edildiğimde büyük mutluluk yaşamıştım. Çünkü hayallerimde Ay Yıldızlı takımın kadrosunda yer almak var. Hayallerimi gerçekleştirmek için adım adım ilerliyorum. Bu yaz U19 Dünya Şampiyonası’nı başarılı bir şekilde noktaladık. Umarım A Milli Takım kadrosunda da yer alırım ve bir madalya sevincini daha yaşarım” açıklamasında bulundu.

İlk milli takım tecrübesini 5 yıl önce yaşadığını belirten Egemen Güven, duygularını şu şekilde anlattı: “Rusya’ya karşı bir karşılaşmada oynamıştım.  Çok büyük heyecan yaşamıştım ve midem bulanmıştı. Kenara gelip, ‘midem bulanıyor, bana bi’ şeyler verin!’ dedim ve sonrasında da oyuna devam ettim.”

 

Röportaj ve fotoğraflar: Kerem Şahin - (TBF Medya)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜGİAD: İlk hedef terör
Sonraki Haber Kupa Özgür Soylu'ya gidiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?