ANA SAYFA > GÜNDEM > EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE UYUŞTURUCU SATAN KİŞİ YAKALANDI

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE UYUŞTURUCU SATAN KİŞİ YAKALANDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE UYUŞTURUCU SATAN KİŞİ YAKALANDI

İzmir'de üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ege Üniversitesi içerisinde öğrenci görünümlü bazı kişilerin uyuşturucu madde sattığı ihbarı aldı. Kampüste çalışma başlatan polis, H.Ö.'yü esrar satarken suçüstü yakaladı. Zanlının üzerinde ve evinde yapılan aramalarda, 90 gr. esrar maddesi gele geçirildi. Suçlamaları kabul etmeyen ve içmek için esrar bulundurduğunu iddia eden H.Ö., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Narkotik ekipleri, son 10 günde Aliağa, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde düzenlenen altı operasyonda toplam 22 kg. esrar maddesi ve bin 230 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan altı zanlıdan S.G., Y.Y., E.Ü., F.Y. ve M.S.İ., uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçlamasıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklandı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber IŞİD TÜRK KONSOLOSLUĞU'NA GİRDİ
Sonraki Haber EGİAD TİYATROSU SOMA İÇİN OYUN SAHNELEDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?