ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi açılıyor

Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi açılıyor

Ege Üniversitesi,tüm paydaşları ile 60 yıllık birikimini,deneyimini ve zenginliklerini İzmir’in Değişen Ekosistemini harekete geçirmek için ideEGE TGB’de bir araya getiriyor.

Ege Üniversitesi,özellikle son 10 yılda Ar-Ge ve İnovasyon Ekosistemini önemli ölçüde geliştirerek sadece Türkiye’de değil,başta ABD ve Avrupa olmak üzere birçok ülke ile işbirliği yapan bir konuma getirdi.Bugün itibariyle var olan Teknoloji Transfer Ofisi,Avrupa İşletmeler Ağı(EBİC-Ege),Meristem Ege Girişimcilik Programı,Mentor EGE KOBİ’ler için İnovasyon Yönetim Programı,Ön Kuluçka Merkezi,İlaç Araştırmaları gibi özgün yetkinliklerine,bugünden itibaren ekosistemin en önemli tamamlayıcısı olan TEKNOPARK’ı ekledi.

10 Ağustos 2014 tarih ve 29084 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu kararıyla resmiyet kazanan ideEGE-TGB Yönetici Şirketinin kuruluş imza töreni 24 Ekim 2014 Cuma günü(yarın) saat 10.00’da Ege Üniversitesi Prof.Dr.Yusuf Vardar (MÖTBE) Kültür Merkezi’nde yapılacak,ardından ideEGE-TGB’nin ilk binası  “İNCİ”nin açılışı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kıbrıs-Bornova dostluğu
Sonraki Haber "Limanlar ve Lojistik merkezler önemli"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?