ANA SAYFA > EĞİTİM > Ege Üniversitesi BESYO’nun 'Eğitim Kampı' başarı ile tamamlandı

Ege Üniversitesi BESYO’nun 'Eğitim Kampı' başarı ile tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Üniversitesi BESYO’nun 'Eğitim Kampı' başarı ile tamamlandı

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun 2014-2015 güz yarıyılına yönelik Eğitim Kampı Bursa Uludağ’da başarıyla tamamlandı.

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rana Varol, “Yüksekokulumuzun  Eğitim  Kampı Uludağ’da başarıyla sona erdi. 86 öğrenci, 8 kayak eğitmeni, 13 misafir toplam 107 kişinin katılımı ile eğitimlere başlandı. Kamp Müdürü olarak Yrd. Doç. Dr. Tolga Akşit, kamp eğitim koordinatörü olarak Yrd. Doç. Dr. Ersin Altıparmak, eğitmenler olarak Doç. Dr. Timuçin Gencer, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Doç. Dr. Özgür Özkaya, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Engür, yardımcı eğitmenler olarak Arş. Gör. Dr. Faik  Vural, Arş. Gör.Görkem Balcı’nın görev yaptıkları kış eğitimi kampında, sabah ve öğleden sonra olmak üzere, uygulamalı  ve teorik eğitimler tamamlandı” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Necdet Doğanata adı korulukta yaşayacak
Sonraki Haber Alaçatı'da sörf sezonunu uzatmak için çalışmalar hızlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?