ANA SAYFA > SPOR > Ege Rallisi'nde Karşıyakalılar'dan ikincilik

Ege Rallisi'nde Karşıyakalılar'dan ikincilik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Rallisi'nde Karşıyakalılar'dan ikincilik

Her yaşta ve her branşta sporu yaygınlaştırmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, otomobil sporlarında da iddiasını kanıtladı. Belediye adına 26. Ege Rallisi’nde yarışan Pilot Umut Fırat Yükselir ve Co-Pilot Ecem Çalık, Rc5 kategorisini ikinci olarak tamamladı. Ünlü oyuncu Ecem Çalık, ‘En Hızlı Kadın Co-Pilot’ ödülünü de aldı.

Alternatif spor branşlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, otomobil sporlarına yönelik çalışmalarının meyvesini aldı. Türkiye Ralli Şampiyonası'nın birinci ayağı olan Saygılı Rulman Ege Rallisi’nde Karşıyaka Belediyesi adına yarışan ekip, başarılı performansını ikincilik kupasıyla taçlandırdı.
 
Geçtiğimiz hafta sonu Ege Otomobil Sporları Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Ege Rallisi’ne 57 otomobil ile 114 sporcu katıldı. Muhteşem bir heyecana sahne olan zorlu yarış sonunda, Karşıyaka Belediyesi ekibi Pilot Umut Fırat Yükselir ve Co-Pilot Ecem Çalık, Rc5 kategorisi ikincisi oldu. İzmirli ünlü oyuncu Ecem Çalık, ‘En Hızlı Kadın Co-Pilot’ ödülüne de layık görüldü.
 
Ekibi tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızı her branşta olduğu gibi otomobil sporlarında da markalaştırmak için çalışıyoruz. Bu amaçla kurduğumuz ekibimiz, çıkardığı başarılı yarışla gurur kaynağımız oldu. Sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mecburi yön ama nasıl gidilecek?
Sonraki Haber ''Ombudsmanlık sisteminin etkin kullanımı yurttaş odaklı denetimi artırır''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?