ANA SAYFA > İZMİR > Ege İlleri Tanıtım Günleri'nin incisi ''İzmir''

Ege İlleri Tanıtım Günleri'nin incisi ''İzmir''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege İlleri Tanıtım Günleri'nin incisi ''İzmir''

Ege illerinin Ankara'da yer alan dernek ve vakıflarının 2005 yılında kurduğu EGEM Platformunun düzenlediği 9. Ege illeri tanıtım günleri etkinlikleri 10-13 Kasım günleri arasında Ankara AKM'DE gerçekleşti.

Ege illerinden birçok kurum ve kuruluşun katıldığı fuarda İzmir Ticaret Odası ve Balçova belediyesi ile İzgazete de yer aldı.

Yöresel zenginlikler, ürünler ile lezzetlerin de Ankara'da sergilendiği etkinliklerde Çeşme'den gelen Kumrucu Kardeşler ekibi İzmir’in kumrusu, boyozu ve lokmasını Ankaralılarla buluşturdu.

Platformun kurucularından olan ve Ankara’da 1997 yılından beri İzmir’i temsil etmeye çalışan İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu fuar hakkında yaptığı açıklamada: ‘’Ege’nin incisi İzmir’in, Fuarın’da incisi olduğunu’’ belirtti.

Fuar, 8 EGE İlinin siyasilerinin, bürokratlarının, işadamlarının, özel ve kamu teşebbüslerinin ve de hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. İzmir’den Milletvekillerimiz Necip Kalkan, Tacettin Bayır, Atila Sertel, Mustafa Balbay, Oktay Vural ve 24. Dönem Milletvekilimiz Rıfat Sait,  standları gezerek destek oldular. Yoğun programları nedeniyle katılamayan Başbakan ve İzmir Milletvekili Sayın Binali Yıldırım ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Sayın Kemal Kılıçdaroğlu mesajları ile destek oldular.

İzmirli olmanın gururu ve farkını her fırsatta başkentlilere yaşatmaya çalıştıklarını ifade eden Aksu, İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Sayın Ekrem Demirtaş’ın kendilerine olan desteğinin fuara olumlu yansıdığını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sevgi Müzikali Karşıyakalılar'ı büyüledi
Sonraki Haber CHP İzmir 30 ilçede toplanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?