ANA SAYFA > GÜNDEM > Ege Bölgesi Evden Eve Nakliyeciler Derneği Kaymakam Yücel'i ziyaret etti

Ege Bölgesi Evden Eve Nakliyeciler Derneği Kaymakam Yücel'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Bölgesi Evden Eve Nakliyeciler Derneği Kaymakam Yücel'i ziyaret etti

Ege Bölgesi Evden Eve Nakliyeciler Derneği Başkanı Hasan Aşkın ve yönetim kurulu üyeleri Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Hasan Aşkın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ekrem Ünal, Mahmut İleri, Yüksel Aşkın’ı makamında kabul eden Kaymakam Yücel, evden eve taşımacılık yapılarak mesleğin saygın bir konuma getirilmesinin, meslek bilgisi olanların bu işi yapmasının doğru olduğunu söyledi. Nakliyecilerin bir çatı altında toplanmasına sevindiğini belirten Kaymakam Yücel şöyle konuştu “Her şeyden önce Ege Bölgesi Evden Eve Nakliyeciler Derneği’nin Karşıyaka’da kurulması sevindirici. Dernekleşme neticesinde, İnsanların yeni yuvalarına güvenle, huzurla taşınmaları, problem halinde karşılarında muhatap olacak bir derneğin olması insanlara güven veriyor.”

Dernek Başkanı Aşkın evden eve nakliyat sektörünün yeni olduğunu, bir takım yasal düzenlemelerin yapılması halinde daha rahat çalışabileceklerini belirterek şunları söyledi. “Çağa uygun standartlarda, en iyi hizmeti verebilmek için bir araya gelip dernekleştik. Evden eve nakliyat işinin insanların yeni yuvalarına taşınırken, yeni yuvalarında mutlu başlangıç yapılmasına vesile olduğu için işimizi çok önemsiyoruz. Evlerini taşıyanların karşılaşacakları sorunlarında derneğimiz muhatap olacaktır. Derneğimiz üyelerinin taşımalarından kaynaklanacak zararları da karşılıyoruz.”

İşimiz caddelerde, sokaklarda

Çalışma alanlarının şehir içi, caddeler, sokaklar olduğunu, ancak şehir içine, caddelere, sokaklara girerken araçlarına cezalar yazıldığını, araçlarını şehir içinde park edecek yer bulamadıklarından da yakınan Aşkın daha kaliteli ve seri hizmet verebilmeleri için yetkililerden yardımcı olmalarını beklediklerini söyledi.

Üyelerden Kaymakam Yücel’e teşekkür

Ziyaret sonrasında görüştüğümüz yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Yücel’in ilgisinden çok memnun kaldıklarını, önerilerinin çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını, Kaymakam Yücel gibi bir yöneticiye sahip oldukları için kendilerini şanslı gördüklerini ifade ettiler.

Haber Foto: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır, “Çiftçimize verilecek destek lütuf değil haktır!”
Sonraki Haber Mehmet Sepil: Karşıyaka ile Süper Lig'de karşılaşmayı çok istiyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?