ANA SAYFA > İZMİR > Efes Selçuklu çocuklardan çağdaş Türk bestecileri resitali

Efes Selçuklu çocuklardan çağdaş Türk bestecileri resitali

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efes Selçuklu çocuklardan çağdaş Türk bestecileri resitali

Efes Selçuklu çocuklar “Çağdaş Türk Bestecileri” piyano resitalinde dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu’nda düzenlenen piyano resitalinde Galina Gül’ün öğrencileri Çağdaş Türk Bestecilerinin eserlerine tuşlarla hayat verdi. 

Müzik dağarcığımızda önemli bir yere sahip eserlerin çocuklar tarafından başarılı bir performansla icra edildiği resitali dinleyenler arasında Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de vardı. Galina Gül ve tüm öğrencilere başarılı performansları için teşekkür eden Başkan Ceritoğlu Sengel;  “Bu sahne İlham Veren Kentin ilham veren çocuklarının olduğunun kanıtı oldu. Galina Gül’ün Efes Selçuk’a ve çocuklarımıza olan emeği yadsınamaz. Emeğinize sağlık, çok teşekkür ediyorum. Burada bir müzik ziyafeti dinlerken Çağdaş Türk Bestecilerinin kimler olduğunu ve hayatlarının da aslında bize ilham olduğunu da öğrendik. Bugün geleceğin piyanistleri başlığı altında çıktığınız için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Aşkımız Levrek'' diyenler Mordoğan’da buluştu
Sonraki Haber Pelikandan, flamingoya...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?