ANA SAYFA > İZMİR > EDAKCUP Turnuvası ile 11 ilden eczacılar halı sahada buluştu

EDAKCUP Turnuvası ile 11 ilden eczacılar halı sahada buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EDAKCUP Turnuvası ile 11 ilden eczacılar halı sahada buluştu

Türkiye'nin en önemli ilaç dağıtım kuruluşlarından olan EDAK Ecza Kooperatifi, EDAKCUP Halı Saha Turnuvası ile 11 ilden eczacıları İzmir'de halı sahada buluşturdu. 2 gün süren Turnuvanın şampiyonu "Adana Eczaspor" oldu.

EDAK ortağı eczacıları, çalışanları, tedarikçilerini ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencilerini bir araya getiren EDAKCUP Halı Saha Turnuvası İzmir Bornova'daki Altınordu Futbol Tesislerinde gerçekleşti. Sağlık için hareket etmenin önemine dikkat çekilen Turnuvada slogan "Haydi, harekete geç!" oldu. Turnuvada 12 takım  yer aldı. Turnuva'yı EDAK Yönetimi, çalışanları ve ortak eczacılarının yanı sıra İzmir ve Trabzon Eczacı Odaları Başkanları da izledi. EDAKCUP'ta İzmir, Adana, Aydın, Afyon, Antalya, Denizli, Manisa, Muğla, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon illerinden katılan eczacılar kıyasıya mücadele etti. Zorlu mücadelede kazanan takım Adana Eczaspor oldu. Adana Eczaspor'a Şampiyonluk kupasını Trabzon Eczacı Odası Başkanı Eczacı Halit Hezkil Uslu takdim etti. Turnuvanın ikinci takımı Manisa Eczaspor, üçüncüsü Muğla Eczaspor ve dördüncüsü Aydın Eczaspor olarak belirlendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Minikler, ''Aziz Amca''larına mektup yazdı
Sonraki Haber Dünyanın en büyük gemici bağları sergisi İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?