ANA SAYFA > EKONOMİ > EBSO, iş sağlığı ve güvenliğinde de lider

EBSO, iş sağlığı ve güvenliğinde de lider

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EBSO, iş sağlığı ve güvenliğinde de lider

Ege Bölgesi Sanayi Odası, 1995 yılında TS ISO 9002 Kalite Yönetim Sistemini benimseyerek başladığı mükemmellik yolculuğuna başarıyla devam ediyor.

EBSO’nun TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından belgelendirildi. EBSO, İzmir’deki Oda ve Borsalar içinde İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi’ni alan ilk kurum oldu.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi, TSE’nin gönderdiği İş Sağlığı ve Güvenliği belgesini bu konudaki yönetim temsilcisi İnsan Kaynakları Kalite Müdürü Bülent Ügretici ile İnsan Kaynakları Şefi Nurhan Yalçınkaya’ya teslim etti.

Hatırlanacağı gibi EBSO, 2011 yılında TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini de almıştı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi öncesinde kapsamlı bir eğitim, uygulama ve denetim süreci yaşadı. Kurum içindeki çalışma ortamı sistemin gereklerine uygun olarak yapılandırılırken, mesleki risklere karşı sağlık taramalarından geçirilen personel de eğitimlerde edindiği bilgileri deprem, yangın ve iş kazası tatbikatlarıyla pekiştirdi. TSE’nin belge öncesi denetimi de hatasız tamamlandı.

Zorunluluk değil yaşam biçimi

EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çiçekçi, iş sağlığı ve güvenliğinde temel amacın risk oluşturan unsurları önceden belirleyerek gereken önlemlerin alınmasını sağlarken, çalışanların sağlıklı ve güvenli bir ortamda iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı da korunması olduğunu ifade etti. Erdoğan Çiçekçi, “EBSO’da çalışma koşullarının iyileştirilmesine çok önem veriyor, iş sağlığı ve iş güvenliği için alınması gereken tüm tedbirleri alıyor ve bunlara uyulması için ciddi çaba gösteriyoruz. İSG’yi bir yaşam biçimi gibi düşünmek gerekiyor” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar'da piknik sezonu açıldı
Sonraki Haber Kaf Kaf, kadroyu gençlere emanet edecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?