ANA SAYFA > GÜNDEM > Duraklarda yasak yerler belirlenmeli...

Duraklarda yasak yerler belirlenmeli...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Duraklarda yasak yerler belirlenmeli...

Karşıyaka'da otobüs duraklarına park eden araçlara ceza yazılıp, çekicilerle alınması devam ederken Karşıyakalı oto sahipleri yetkililerden duraklardaki yasak yerler boya veya tabela ile belirlenmeli dedi.

ESHOT ve İzulaş otobüs duraklarının çoğunda yıllardır uygulama olmadığını, son dönemde başlayan uygulamanın belli saatlerde olduğunu ve o an aracını koyanların çekildiğini sonrasında ekiplerin bir daha gelmediğini iddia eden araç sahipleri, bazı yerlerde durakların belli belirsiz olduğu iddiasında.
"Durak yerlerine ya tabela takılmalı veya yasak bölge renkli boya ile boyanmalı". diyen Karşıyakalıların bilgisi olmadığı bir konu da:  Kaç metrelik alanın yasak olup olmadığı. Bunun da bellisizliğinden şikayetciler.
Gelen istekler arasında, "Yetkililerden isteğimiz duraklardaki yasak alan boyansın, tabela takılsın ve sürekliliği olsun" şeklinde.
Gazetemize gönderilen bilgilere göre de kahvelerin önlerinin akşam saatlerinde çift sıra araç park ettiği ve trafik polisin engellemediği, yaya kaldırımlarına araçların sürekli park ederek engelli rampalarını da kapattığı şikayetleri çoğunlukta. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyakalı Jordan Morgan Slovenya Milli Takımı'nda
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır ve bürokratlar Afet Bölgesi için kan verdiler...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?