ANA SAYFA > MAGAZİN > Dünyaca ünlü şarkıcı Della Miles Karşıyaka'ya geliyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Della Miles Karşıyaka'ya geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünyaca ünlü şarkıcı Della Miles Karşıyaka'ya geliyor

Dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles 9 Eylül Salı günü saat 21.30'da, Mavişehir'deki Karşıyaka Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisleri çim alanında sevenleriyle buluşacak. Giriş ücreti 20 TL. Karşılığında bir bira veya iki meşrubat içilecek fiş verilecek.

Sanatcı konserinde ‘Last Heaven’, ‘Wishing On a Star’ ‘This Love’ gibi soul klasiklerin yanında ‘Locamative Breath,’ ,‘Soul in Jail’,’First Love’, Get In On’ gibi soul-rock klasiklerine de yer verecek. Konserinde sanatçıya orkestra ve sahne ekibi de eşlik edecek. Bazı çalışmalarında Anadolu ezgilerini soul-rock müziğiyle buluşturan ve dünyanın en güçlü sesleri arasında gösterilen Della Miles, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacağı tahmin ediliyor.
Della Miles kimdir?
Uzun yıllar Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlünün vokalistliğini yapan ünlü sanatçı klasik soul müziğicaz ile harmanlamıştır. Türkiye'de 2012 yılında konser veren Miles, Murat Kekilli'nin 2013 yılında çıkardığı Gümüş Teller albümünün içindeki Git parçasına düet yapmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rafting mi dediniz?
Sonraki Haber Mecliste Türkçe ve Ermenice ''Sarı Gelin'' söylediler...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?