ANA SAYFA > EĞİTİM > Dünya lezzetlerine bilimsel bakış

Dünya lezzetlerine bilimsel bakış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya lezzetlerine bilimsel bakış

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi Uygulama Konukevi ile Uygulama Restoran ve Mutfağı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış  Rektör Prof.Dr. Galip Akhan ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cengiz Demir'in ev sahipliğinde yapıldı. Üniversite Yönetim Kurulu ve Senato Üyeleri, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Fakülte Sekreterlerinin hazır bulunduğu Konukevinin açılışının ardından Turizm Fakültesi Uygulama Restoran ve Mutfağının açılışı gerçekleştirildi.

Türk ve Dünya Mutfağının eşsiz lezzetleri bu restoranda

Açılış nedeniyle düzenlenen yemekte konuşma yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Cengiz Demir, Uygulama Restoran ve Mutfağı ile Kampüsün önemli bir yeme-içme mekanına kavuştuğunu kaydetti. Prof.Dr.Demir,” Sayın Rektörümüzün destekleriyle açtığımız uygulama mutfağımızda hem  öğrencilerimiz Dünya ve Türk Mutfakları hakkında teorinin yanında pratik açıdan da kültürlerini geliştirecek hem de fakültemizin  Türk ve Dünya Mutfaklarına kalifiye eleman yetiştirme misyonu da hayata geçmiş olacak” diye konuştu.

Açılış yemeğinde misafirlere sunulan Ünlü Gurme Şef Aşcı Mert Yoncacılar'ın ekibi tarafından hazırlanan özel Mönü  büyük beğeni topladı.

Uygulama Konukevi ile Uygulama Mutfak ve Restoranı hakkında

Uygulama Konukevi konukların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanımlara sahip 3 odadan oluşmaktadır. Turizm Fakültesi öğrencilerinin uygulamalarını yapacakları Konukevi aynı zamanda burada konaklamak isteyenlere de hizmet edecek.

Uygulama Mutfak ve Restoranında ise Turizm Fakültesi öğrencileri uygulamalarını yaparken aynı zamanda tüm akademik ve idari personel ile öğrencilere lezzetli yemekler sunacak. 126 Oturma kapasiteli restoran tam teşekküllü mutfak ve restoran  ekipmanlarıyla tam teşekküllü olarak hazırlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Mini Göbek Aydın vefat etti
Sonraki Haber Ulema: AK Parti'nin en büyük vaadi sivil anayasa

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?