ANA SAYFA > SPOR > Dünya Karşıyakalılar Günü coşkuyla kutlandı

Dünya Karşıyakalılar Günü coşkuyla kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Karşıyakalılar Günü coşkuyla kutlandı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün kuruluş yılı olan 1912'ye ithafen her sene 19 Aralık'ta kutlanan Dünya Karşıyakalılar Günü bu sene de coşkuyla kutlandı.

Karşıyaka Belediyesi'nin katkılarıyla KSK ve Karşıyaka Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen etkinlikler, gündüz Yelken Şubesi önünde lokma döktürülmesi ve kulüp binası karşısında yer alan Atatürk ve Yerel Yöneticiler Anıtı önünde yapılan kutlamalarla başladı. Akşam ise Karşıyaka İskelede, Karşıyaka Belediyesi Bandosu ile başlayan etkinlikte Karşıyakalılar Çarşı'da tezahüratlarla toplanmaya başladı.

Marşlarla Anayasa Meydanı'na yürüyen Karşıyakalılar saatler 19:12'yi gösterdiğinde meşaleleri yakmaya başladı. Hava fişek gösterisiyle birlikte coşku üst seviyeye çıkarken binlerce Karşıyaka Kaf Kaf çekti. Karşıyaka Belediyesi başkan yardımcısı Murat Özel ve Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı konuşma yaptı. Kutlamalar, İlkay Yıldız'ın hazırladığı KSK ile Sakız Adası ekibi Lailapas arasındaki dostluğu anlatan '87 dakika' adlı belgeselin gösterimi ve Esen Şeyda konseriyle son buldu.


HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yusuf Şimşek kadroda oynama yapacak
Sonraki Haber Pınar KSK'nin Eurocup Son32 maç programı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?