ANA SAYFA > ÇEVRE > Dün yapıldı, bugün kazıldı...

Dün yapıldı, bugün kazıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dün yapıldı, bugün kazıldı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bostanlı’nın işlek bulvarlarından Şehitler Bulvarı’na çok kısa bir süre önce yaptırdığı kayrak taşı desenli renkli asfalt uygulaması tamamlanır tamamlanmaz, yolun 3 ayrı yerinde kazı yapıldı.

700 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki bölünmüş yolun bir şeridinde yeşil, diğer şeridinde ise kırmızı renk asfalt kullanıldı. Yeşil renk olan şeritte yol kenarlarında kırmızı, kırmızı renk olan şeritte ise yeşil renk desen kullanılarak yola kayrak taşı deseni verildi.
Yoılun açılmasıyla birlikte önce kırmızı ve yeşil renkli asfalt kullanıldıkça siyahlaşmaya başladı. Yolun 3 ayrı bölümünde alt yapıdan kaynaklanan su ve diğer arıza nedeniyle, İZSU Ekipleri tarafından kazıldı ve yeni yolda böylece ilk bozulmada meydana gelmiş oldu.
Mahalle halkı, emeğe ve paraya yazık olduğunu ifade ederken, "Asfalt yapılırken en azından alt yapı çalışmaları için belli noktalar yapılıp, yol kazılmazdı. Kazılan yerlerin de üstlerinin kapatılması yerine acilen asfaltlanması gerekiyor" dediler.    
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aliağa'da caz rüzgarı esecek
Sonraki Haber Kazaların en büyük nedeni cep telefonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?