ANA SAYFA > GÜNDEM > Dumlupınarlılar Kaymakam Yücel'i ziyaret etti

Dumlupınarlılar Kaymakam Yücel'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dumlupınarlılar Kaymakam Yücel'i ziyaret etti

Dumlupınarlılar Sosyal Yardımlaşma Bilim ve Kültür Derneği yönetim ve denetim kurulu üyeleri Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’i makamında ziyaret etti.

Merkezi Karşıyaka’da bulunan Dumlupınarlılar Sosyal Yardımlaşma Bilim ve Kültür Derneği Başkanı Halil İbrahim Alkan ve beraberindeki Erol Uçar, Adem Uçar, Abdullah Mercan, Av. Pınar Aslan Köse, Hülya Karahemşeri, Namık Kemal Alkan Kaymakam Yücel’i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında Dumlupınarlılar Sosyal Yardımlaşma Bilim ve Kültür Derneği Başkanı Halil İbrahim Alkan, Kaymakam Yücel’e Dumlupınar Şehitliğinin ve dernek logosunun işlendiği bir çini tabak verdi.

Dernek Başkanı Alkan, Kaymakam Yücel’in kendilerine zaman ayırdığına ve yakından ilgilenmesine çok sevindiklerini, Kaymakam Yücel gibi bir yöneticiye sahip oldukları için kendilerini çok şanslı gördüklerini söyledi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Usta oyunculara taş çıkarttılar
Sonraki Haber K2 vitamini ile damarlardaki kalsiyum birikmesi önlenecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?