ANA SAYFA > SPOR > Dumlupınar: Şampiyon olup Süper Lig'e çıkmak için hazırlanacağız

Dumlupınar: Şampiyon olup Süper Lig'e çıkmak için hazırlanacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dumlupınar: Şampiyon olup Süper Lig'e çıkmak için hazırlanacağız

Yeni sezon hazırlıklarına çoğu altyapıdan 23 futbolcuyla başlayan Karşıyaka'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar da takımının başında ilk idmanına çıktı.

Yeni sezon için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anlatan Dumlupınar, "Biz bu lige ikinci olmak veya Play-off'tan Süper Lig'e çıkmak için hazırlanmayacağız. Direkt şampiyon olup Süper Lig'e çıkmak için hazırlanacağız" dedi.

Transferlerinin hazır olduğunu ifade eden başarılı teknik direktör, "Yeni transferlerimiz de aramıza katılacak. Karşıyaka altyapısı da bizim için çok önemli. Katkı sağlayacak oyuncular aramızda kalacaktır zaten" diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarını 3 etap olarak yapacaklarını belirten Dumlupınar; Erzurum, Bolu ve Avusturya'da 10'ar günlük kamplar yapacaklarını söyledi.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdemin estetikle buluşması
Sonraki Haber Gençler-Yaşlılar El Ele projesine katılanlar sertifikalı oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?