ANA SAYFA > SPOR > Dumlupınar: Fesih için beni kimse aramadı...

Dumlupınar: Fesih için beni kimse aramadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dumlupınar: Fesih için beni kimse aramadı...

Karşıyaka'nın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisinden sonra istifa etmesine rağmen sözleşmesini feshetmediği ortaya çıkan eski antrenör Cüneyt Dumlupınar, kulüple yollarını bugün resmen ayırdı.

Cüneyt Dumlupınar'ın bugün yönetimle anlaşıp kontratını feshettiği ve 3 aylık maaş karşılığı 90 bin TL alacağı bulunmasına rağmen para talep etmediği öğrenildi.
Karşıyaka'nın altyapısından yetişip mesleğe burada başladığını hatırlatan 35 yaşındaki teknik adam, "Ben sözde değil, özde Karşıyakalıyım. Birçok teknik adam ayrılırken tazminat, hatta çalışmadığı dönemin ücretini isterken ben hak ettiğim maaşları bile talep etmedim. Sadece yardımcılarımın parasını istedim. Ayrıldığım günden bu yana beni arayan olmadı. Fesih bu yüzden gecikti" dedi.
Bu konuda Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu da bugün bir açıkllama yayınlamıştı...

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de kurucu bilmecesi...
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?