ANA SAYFA > SPOR > Dumlupınar: Biz kaybetmedik, hakem kazandı...

Dumlupınar: Biz kaybetmedik, hakem kazandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dumlupınar: Biz kaybetmedik, hakem kazandı...

Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Karşıyaka'nın teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, hakeme büyük tepki gösterdi.

Hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nun verdiği hatalı kararlarla skoru belirlediğini iddia eden Cüneyt Dumlupınar, "İlk gol bariz ofsayttı. 20 santim, 30 santim kabul edilir, ancak 3 metre ofsaydı vermedi. İkinci gol öncesi Ömer Can topu oyuna sokmak isterken Attamah ayak koyup engelledi. İki hakem hatası sonucu kalemizde 2 gol gördük. Dengemiz bozuldu, direncimiz kırıldı. Adana Demirspor gibi ligin en zor deplasmanında normal şartlarda kaybetseydik böyle üzülmezdim. Ama bu yenilgi normal değil. Bütün gece gözüme uyku girmedi. Ligin başındayız. Kazanıp kaybetmek var ama hakemin sonuca bu kadar etki etmesi kabul edilemez. Biz kaybetmedik, hakem maçı alıp götürdü. Ligi bu hakemlerle oynayacağız, zaman zaman onları da yenmeliyiz. Mağlubiyeti telafi edeceğiz."

Cüneyt Dumlupınar, yönetimle kulübe maddi destek veren Erdal Acar arasında maç öncesi yaşanan kriz hakkında yorum yapmaktan da kaçındı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dev balon ve küçücük iğne ucu…
Sonraki Haber Acar: Yönetimin açıklaması takımı olumsuz etkiledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?