ANA SAYFA > GÜNDEM > DSP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyaret

DSP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DSP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyaret

DSP Karşıyaka İlçe Başkanlığı yönetimi, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu'nu ziyaret etti.

Görüşmede, İslamoğlu eğitime verdikleri önemi ve eğitimin de aile,okul ve toplum olarak birlikte hareket etmesininin gerekliliğini vurguladı. Göreve geldikleri günden itibaren ezber eğitimin dışına çıkarak öğretimin çağdaş düzeyde olması için ekip olarak yaptıkları çalışmaları özetledi. Ayrıca,Türkiye'de ilk olmaya çalıştıkları projeler hakkında da bilgi veren İslmaoğlu bu konuda Karşıyakalı velilerden tam destek aldıklarını belirtti.

DSP İlçe Başkanı Aygül Karahan ise işe siyaseti dahil etmeden eğitim ve öğretime verdikleri desteğin tam olduğunu ,ülkenin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin hangi sosyal düzeyden olursa olsun bu ülke adına yararlı olabilmesi için bu potansiyelin değerlendirilmesi ve üzerlerine düşen görevlerde azami aktif olmak için çalışacaklarını belirtti. Kendilerinin de sosyal sorumluluk projesi olarak sokak çocukları ve öğrenciler için hayata geçirmek istedikleri projelerle ilgili bilgi aktardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nasrettin Hoca'nın filleri...
Sonraki Haber Futsal Dünya Kupası Eleme maçları İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?