ANA SAYFA > İZMİR > Dr.Rifat Mutlu'dan barış mesajı...

Dr.Rifat Mutlu'dan barış mesajı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr.Rifat Mutlu'dan barış mesajı...

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu 1 Eylül Dünya Barış günü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Açıklama şu şekilde;

“1 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun.

Barış herkesin sevdiği bir kavramdır. Ancak bugünkü dünyada barış ve huzur savaşarak kazanılıyor. Dünya Barış Günü olarak ilan edilen 1 Eylül 1945 günü, dünyayı kana bulayan Hitler ordularının kesin olarak yenildiği ve teslim olduğu gündür. Sovyet Kızıl Ordusu’nun milyonlarca şehit vererek Berlin’e girdiği ve parlamento binasının tepesine kızıl bayrak çektiği gündür.

Büyük şairimiz Enver Gökçe 1945 yılında şöyle yazdı; Müjdeler müjdeler olsun/ Yepyeni bir dünya doğuyor / şorul şorul akan kan pahası.

Bugün İzmir’de miting yapan sahte barış cephesi ne diyor?” PKK terörüne karşı milli bağımsızlığımız, milli egemenliğimiz, halkın huzur ve refahı , can güvenliği için operasyon yürüten Türk silahlı kuvvetleri silah bıraksın barış olsun“diyor Gerçekten barış olabilir mi ? Hayır PKK terör örgütü açılım sürecinde olduğu gibi silahlanır , güçlenir, halka ve güvenlik güçlerine saldırır.

Vatan Partisi diyor ki; Bugün Türkiye’de barışı sağlamanın yolu, Mehmetçiğin yanında olmak, TSK’nın operasyonlarının başarılı olması PKK’ terör örgütünün teslim olması ve silah bırakması için destek olmaktır.

Emperyalizme ve onun maşası terör örgütlerine teslim olarak barış gelmez. Bağımsızlık ve demokrasi uğruna emperyalizme karşı savaşılarak barış kazanılır.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yasak kalktı balık tezgâhları doldu
Sonraki Haber Fuar İzmir devrediliyor iddiaları yalanlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?