ANA SAYFA > SPOR > DR.GENÇ'TEN KSK VOLEYBOLA DESTEK

DR.GENÇ'TEN KSK VOLEYBOLA DESTEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DR.GENÇ'TEN KSK VOLEYBOLA DESTEK

Kırklareli Kamu Hasteneleri Birliği Genel Sekreteri ve yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Fergan Genç KSK Voleybol'una tam destek vermeye hazır olduğunu açıkladı.

Karşıyaka Spor Kulübü başkanı Fatih Diniz "Fergan bey Türk Voleybolunun içerisinde yer alan voleybol sevdalısı idealist birisidir. Kendisi camiamızı kızı, voleybolcumuz Burcu nedeniyle yakinen tanımaktadır. İstanbul’da yıllarca Sarıyer ve Yeşilyurt takımlarında maddi katkı yaratan projelerini uygulamış ve başarılı olmuştur. Bundan sonra da Karşıyaka voleybolunun İstanbul Temsilcisi olarak çalışacaktır. Kendisinin karşılıksız böyle bir görev ve misyonu üstlenmesi KSK Voleybolu için büyük bir kazançtır. Voleybol takımımız bu yıl önemli transferler yaparak kadrosunu güçlendirmiştir. Hedef 1. Lige çıkmak ve sonrasında da bu ligde kalıcı olmayı hedeflemektedir. Bunların gerçekleşmesi uygulanacak projelerle yaratılacak maddi kaynaklar ve doğru yönetimle mümkün olacaktır " dedi.

Dr. Fergan Genç "Böylesine büyük ve değerli bir camia içerisinde olmaktan mutluluk ve onur duyduğunu, takımda oynayan kızı Burcu nedeniyle kulübü ve camiayı yakından tanıma fırsatı bulduğunu ve kendisini Karşıyaka’lı saydığını, kendisinin sporcu bir aileden geldiğini, eşinin ve kızı Burcu’nun voleybol, oğlunun da Basketbol ile uğraştığını, kendisinin de tam bir voleybol sevdalısı olduğunu, Sarıyer Spor Kulübü yönetiminde iken projelerini ilk kez uygulamaya koyarak bayan voleybol takımını 3. Lige daha sonra da  2. Lige çıkardıklarını ve   kulübün Sarıyer Belediyesi ile birleşip halen 1. Ligede oynadığını... Daha sonraki yıllarda ise  İstanbul Yeşilyurt Kulübü'nde başkan baş danışmanı olarak dört yıl kadar çalıştığını, Sosyal Sorumluluk projesi olarak gördüğü projesini burada uygulama fırsatı bulduğunu, alt yapıdan gelen genç kızlarla A takımını 2. Ligden 1. Lige çıkarttıklarını ve 1. Ligde de o yıl aynı kadroyla başarılı olduklarını, kendi şahsi imkan ve çevresi ile yarattığı maddi kaynaklar ve sponsor firma destekleri ile bunu başardıklarını, ancak projesini tam olarak gerçekleştiremediğini, kendisinin mükemmeliyetçi bir yapısı olduğunu, yarım kalan projesini bu defa Karşıyaka’da devam ettirmek istediğini bunun için de şartların uygun olduğunu, her yıl artarak devam edecek nakit ve lojistik sponsorlar ile maddi gelir  sağlayacağını, yönetimin de desteği ile çorbadaki tuzunun fazlasıyla olacağını belirtip, Bu konuda çok heyecanlı, istekli ve enerji dolu ismi gibi Genç olduğunu, "birlikte en iyisini yaparak öncelikle 1. Lige çıkıp iki yıl sonra ilk beş içerisinde yer alarak Avrupa kupalarında oynayacak bir takım yaratacağımıza inanıyorumı, kadınlar voleybolunda KSK İzmir’in Lokomotifi olacaktır"  diye konuştu.

KSK Voleybol Şube Başkanı Vural Budak ise  "Fergan Genç’in destek ve çalışmalarının KSK Voleyboluna büyük katkılar sağlayacaktır. Kendisine şimdiden teşekkür ediyoruz. Düzgün karekterli, çalışkan ve başarılı oyuncularla 1. Ligde mücadele edecek bir kadroyu oluşturduk, takviyeler bir veya iki yabancı oyuncu ile devam edecektir. Alt yapımız iyi çalışmaktadır. Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında ilk sekiz takım içerisinde iki takımımız girdi, Gençlerde Türkiye beşincisi olduk, ancak yeniden yapılanarak altyapımızı daha verimli ve üretken yaparak, daha iyi yerlere getireceğiz" dedi.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR TARIMINA AMERİKAN İLGİSİ
Sonraki Haber EGİAD BİZİM ÇOCUKLAR PROJESİ YENİDOĞAN'A UMUT OLDU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?