ANA SAYFA > EKONOMİ > Dr. Erçin Güdücü, İTB Genel Sekreteri oldu

Dr. Erçin Güdücü, İTB Genel Sekreteri oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Erçin Güdücü, İTB Genel Sekreteri oldu

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Genel Sekreteri Turan Sökeli’nin Ekim 2014 ayında vefatının ardından boşalan Genel Sekreterlik makamına Dr. Erçin Güdücü atandı. Güdücü, görevine 9 Şubat 2015 tarihinde başladı.

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Merhum Genel Sekreterimiz Turan Sökeli kurumumuza çok uzun yıllar kıymetli hizmetler verdi. Kendisinden kalan emaneti en iyi şekilde taşıyacağına inandığımız ve Borsa camiasının da yakından tanıdığı bir arkadaşımızın Genel Sekreterlik makamına atamasını gerçekleştirdik. İnanıyorum ki, kendisi ile yaşayacağımız uyumlu bir çalışma süreci ile birlikte Borsamızı hep birlikte çok daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

İTB Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü de, “Geçmiş bilgi ve tecrübe birikimimi bundan böyle İzmir Ticaret Borsası için kullanacağım. Kendimi yuvaya dönmüş gibi hissediyorum” dedi.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası’nın (VOB) kuruluşundan Borsa İstanbul ile birleşme aşamasına kadar bu kurumda Bilgi Teknolojileri Direktörü olarak görev yapan Dr. Erçin Güdücü, VOB’daki görevinin ardından ING Bank’ta İzmir Veri Merkezi Yöneticisi olarak çalıştı. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde Yönetim Bilişim Sistemleri konusunda part time öğretim görevlisi olan Güdücü, TOBB’un TOBB-Net Projesi’nde Grup Müdürlüğü görevinde de bulundu. Vadeli İşlem Eğitim ve Danışmanlık Şirketi’nde Direktörlük de yapan Güdücü, 1996-1998 yılları arasında İTB’de Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Müdürü olarak görev aldı.

Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Erçin Güdücü’nün önemli tecrübe alanları arasında bilişim sistemleri, hizmet yönetimi, yönetişim, iş kritik ve gerçek zamanlı sistemlerde geliştirme, operasyon, temel ve destekleyici borsa sistemleri, iktisadi Ar-Ge, emtia borsaları, veri yayın sistemleri, veri ambarları, iş zekası, iş sürekliliği ve yüksek performanslı yazılım geliştirme yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı kıyı şeridi yeniden tasarlanıyor...
Sonraki Haber En iyi hediyeler Sevgililer Günü'ne hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?