ANA SAYFA > SPOR > Dr. Cemil Tugay: Stadın Yalı'ya yapılması için elimden geleni yapmaya hazırım

Dr. Cemil Tugay: Stadın Yalı'ya yapılması için elimden geleni yapmaya hazırım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay: Stadın Yalı'ya yapılması için elimden geleni yapmaya hazırım

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, bugün sosyal medyada statla ilgili çıkan söylentin gerçekle hiç bir ilgisi olmadığını açıkladı.

Tugay, Karşıyaka Stadı'nın Yalı'ya, yıkıldığı yere yapılması için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, "Bu tezimi ilk günden bu yana savunan bir kişiyim. Ne yazık ki bazı kişiler Karşıyaka Spor Kulübü ve Zübeyde Hanım Stadı üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor ve insanları karalıyor" dedi.
CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay'ın bu konuda yaptığı açıklama şöyle:

"Saygıdeğer Karşıyakalılar
Aylardır yaptığım onlarca açıklamaya, pek çok canlı yayında görüşümü açık ve net bir şekilde dile getirmiş olmama rağmen, gerçekle hiç bir alakası olmayan bir yakıştırma ile bugün Karşıyaka Yalı Zübeyde Hanım stadına karşı olduğumu söylediğime dair bir söylenti artniyetli olarak sosyal medya üzerinden yaydırılmış görünmektedir.
Karşıyaka Spor Kulübü ve Zübeyde Hanım Stadımız üzerinden siyaset yapılmasına yürekten karşı olduğum bir ortamda ne yazık ki bir kez daha açıklama yapmak zorunda bırakılıyorum;
KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ TÜM KARŞIYAKA HALKI İÇİN OLDUĞU GİBİ BENİM İÇİN DE BÜYÜK ÖNEME SAHİPTİR, VE İSTER SIRADAN BİR TARAFTAR OLAYIM, İSTERSE BELEDİYE BAŞKANI OLAYIM HER DAİM YANINDA VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIM.
BEN STADIN TAKIMIMIZ İÇİN ACİL BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE BİR AN ÖNCE YAPILMASI GEREKTİĞİNİ HER ZAMAN SÖYLÜYORUM. STADIN YAPILMASI İÇİN GEREKİRSE TAŞ TAŞIRIM DİYE AÇIKLAMA BİLE YAPTIM. KARŞIYAKA STADI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ ÜSTLENDİĞİ BİR PROJEDİR VE BELEDİYE OLARAK KENDİLERİNE YARDIMCI OLMAK İÇİN ELİMDEN GELEN HERŞEYİ HER ZAMAN YAPMAYA HAZIR OLACAĞIM. BURADAN TEKRAR DİLE GETİRMİŞ OLAYIM.
Bugün sayfalarında açıklama yapan bazı siyasetçi dostlarımızın ileri sürdüğü, bana ait bir söylem gibi bahsedilen Örnekköy stad alternatifi benim görüşüm değildir ve bu konuda kendimi savunmamı gereken bir durum görmüyorum. Kendileri ve yalan haberlere dayalı siyasi çabaları için kendileri adına gerçekten üzgünüm. Enerjilerini kulübün başarısına katkı sağlama yönünde kullanmalarının hepimize daha yararı olacağına inanıyorum.
Sevgi ve saygılarımla
Dr. Cemil Tugay
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı"

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka Yönetimi eski başkan ve 2 profesyonel yönetici için suç duyurusunda bulundu
Sonraki Haber Marei haftanın MVP'si seçildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?