ANA SAYFA > SPOR > Dr. Cemil Tugay Karşıyaka'nın Amatör Futbol Kulüpleriyle bir araya geldi

Dr. Cemil Tugay Karşıyaka'nın Amatör Futbol Kulüpleriyle bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay Karşıyaka'nın Amatör Futbol Kulüpleriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, bu gün Karşıyakalı amatör futbol kulüp başkanlarıyla kahvaltı yaptı.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nin organize ettiği ve Karşıyaka'yı temsil eden amatör spor kulüplerinin başkan veya başkan vekillerinin katıldığı tanışma kahvaltısı Denizpark Restoran'da yapıldı. Toplantıda amatör kulüp başkanlarıyla bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, "bugün başlayan birlikteliğimiz her geçen gün güçlenerek devam edecek" dedi.

Kendisinin eski bir sporcu olduğunu ve öğrencilik yıllarında boks yaptığını belirten Dr. Cemil Tugay, "amatör spor kulüplerinin sorunlarını biliyorum. İnşallah elele vererek bunların üstesinden geleceğiz. Amatör kulüplerimizin kullandığı tesisleri revize ederek, kullanılır hale getireceğiz. Karşıyaka Belediyespor yarışmacı değil, yetiştirici kulüp olacak. O da Karşıyaka Spor Kulübü ve amatör spor kulüplerimizle birlikte hareket edecek. Karşıyaka Spor Kulübümüzle amatör spor kulüplerimizi bir araya getireceğim ve daha sıkı işbirlikteliği içinde olmasını sağlayacağız. Seçimi kazanalım, sporda Karşıyaka atak yapacak" dedi.
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp de amatör kulüp sorunlarını aktarırken, bununla ilgili bir dosyayı da başkan adayına sundu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tunç Soyer: Seferihisar'dan başlayan hikaye Türkiye'yi değiştirecek
Sonraki Haber Berk Uğurlu A Milli Takım'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?