ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Cemil Tugay, güne Karşıyaka çarşı esnafıyla başladı

Dr. Cemil Tugay, güne Karşıyaka çarşı esnafıyla başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay, güne Karşıyaka çarşı esnafıyla başladı

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, güne Karşıyaka Çarşı esnafını gezerek başladı.

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, seçim startını verdikten sonra uykusuz günlerine devam ediyor ve saha çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.
"Halkla bütünleşmek için, halkın arasında olmalıyız" diyerek Karşıyaka'yı sokak sokak, mahalle mahalle, gerekirse de ev ev dolaşarak Karşıyaka halkıyla bütünleşmenin şart olduğunu ifade eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, güne Karşıyaka Çarşıda esnafları dolaşarak başladı.
Esnafın sorunlarını, şikayet ve isteklerini dinleyen Tugay, "elele, gönül gönüle yaşadığımız bnu kenti daha da güzelleştirmek için çalışacağız" dedi.
Çalışmaları için de sabırlı olunmasını isteyen CHP adayı, "birlik olursak aşamayacağımız engel kalmaz" diye de sözlerini noktaladı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Arkasspor'u yenen Karşıyaka Yıldız liderliğe yükseldi
Sonraki Haber Karşıyaka türkülerle şenlenecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?