ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Cemil Tugay BESİAD'la projelerini paylaştı

Dr. Cemil Tugay BESİAD'la projelerini paylaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay BESİAD'la projelerini paylaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, bu akşam Bostanlı Esnaf ve İş Adamları Derneği'ni (BESİAD) ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, BESİAD'ta dernek başkanı Ali Akdaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Dr. Cemil Tugay, dernek üyelerinin sorularını cevaplandırırken, kendi projelerini de ana hatlarıyla paylaştı.
CHP Başkan adayı Dr. Cemil Tugay'ın projelerini dikkatle dinlediklerini ve mennun olduklarını ifade eden BESİAD Başkanı Ali Akdaş, "Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay bey derneğimizi ziyaret edip, projelerini bizlerle paylaştı .Nazik ziyareti için teşekkür ederiz" dedi..

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hem tarihini öğrendiler hem yemeğini yaptılar
Sonraki Haber Başkan Akpınar, CHP'yi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?