ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Cemil Tugay, başkan Akpınar'ı ziyaret etti

Dr. Cemil Tugay, başkan Akpınar'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay, başkan Akpınar'ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret etti.

Karşıyaka Belediyesi'ne gelerek Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı makamında ziyaret eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay'ı kapıda karşılayan başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk" isimli kitabını imzalayıp Dr. Cemil Tugay'a hediye etti.
Bir süre başbaşa konuşan başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ile başkan adayı Dr. Cemil Tugay, daha sonra samimi şekilde poz verdiler.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, " CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayımız Dr. Cemil Tugay’ı ağırladık. Yoğun seçim çalışmalarında kendisine başarılar diliyor; nazik ziyareti, keyifli sohbeti ve çok sevdiğim Atatürk Çiçeği için teşekkür ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muhtar Zenginer mahallelinin ısrarı ile tekrar aday
Sonraki Haber CHP adayı Tugay, Karşıyaka idmanında…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?