ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Bülent Zeren toprağa verildi

Dr. Bülent Zeren toprağa verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Bülent Zeren toprağa verildi

Karşıyakalı ünlü spor hekimi ve ortapedi uzmanı Dr. Bülent Zeren toprağa verildi.

Beşikçioğlu Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.Namazdan önce Zeren'in oğlu Can Zeren, taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına Zeren'in yakınlarının yanı sıra Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışlır, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu,İZVAK Başkanı Ali Erten, CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tuıgay, İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, Vatan Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cem Zeren, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, teknik direktör Yılmaz Vural'ın da yer aldığı spor dünyasından birçok isim katıldı. Zeren'in cenazesi, Doğançay Mezarlığı'nda defnedildi.
Birçok sporcunun tedavisini gerçekleştiren ve Karşıyaka'nın sembol isimlerinden 71 yaşındaki ortopedi ve travmatoloji uzmanı Bülent Zeren, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.Karşıyaka Spor Adamları Derneğinin (KARSAD) başkanlığını yürüten Zeren'in "Futbol Takım Doktorluğu" adında bir kitabı da bulunuyordu.
Cenaze Namazını kıldıran Beşikçioğlu Camii imamı Adem Uran namazdan önce bir anısını anlattı. Uran, "sol ayağımda ağrı geçmiyordu. Namaz kılmamı engelliyordu. Gitmediğim doktor kalmadı. Hele bir hastanede ameliyat olmazsan ayağını keserler. Dedi. Yakın arkadaşım Tayfun Yelkenbiçer Dr. Bülent Zeren'i önerdi. Randevu aldı. O iyi insan ile oturduk konuştuk. Bana iki ilaç yazdı. Şimdi Allahıma şükür namazımı kılıyorum. Tıp ve spor dünyası çok iyi bir insanı kaybetti. Başımız sağolsun. Şimdi namazını kıldırıp, duasını okuyacağım" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor yine kazanamadı
Sonraki Haber Turizmciler İzmir'de buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?