ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Bediha Türkyılmaz, projelerini anlatıyor...

Dr. Bediha Türkyılmaz, projelerini anlatıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Bediha Türkyılmaz, projelerini anlatıyor...

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den İzmir 1. Bölgeden milletvekili aday adaylığı için İzmir İl Sağlık Müdürlük görevinden istifa eden Dr. Bediha Türkyılmaz İzmir’deki Kütahyalılarla buluştu.

İzmir Yumurta Satıcıları Derneği’nin düzenlediği, Simav Karacahisarlılar Derneği, Kuşulular Derneği, Karamanlılar Derneği, Zafer Tepe Çalköylüler Derneği’ Gediz Yeşilovalılar Derneği, Orhanlılar Derneği’nin katkı sağladığı ve katıldığı gecede açılış konuşmasını İzmir Yumurta Satıcıları Derneği Başkanı Ufuk Aksoy yaptı. Aksoy” Sevgili Dernek başkanlarım, değerli meslektaşlarım ve çok kıymetli hemşerilerim, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Yıl 2013 ailesiyle beraber denize giden, bizlere göre şehit olan rahmetli Selami Akdoğmuş kardeşimize bir Kütahyalının verebileceği en büyük desteği Ak Parti Aday Adayımız Sayın Bediha Türkyılmaz hanımefendi vermiştir. İzmir’de 60 binin üzerinde Kütahyalı ikamet ediyor. Böyle bir aday adayımız şimdiye kadar nasip olmadı. Bizden biri bizim insanımız. Kütahyalılar olarak adayımızın arkasındayız.” Dedi.
Yenişehir’de bulunan bir düğün salonunda bin kişiden fazla İzmir’de yaşayan Kütahyalı ve İzmirli ile bir araya gelen Türkyılmaz Kütahyalılara ve İzmirlilere seslendi.
Salondan dışarıya taşan kalabalığın sık sık “Simav seninle gurur duyuyor” tezahüratları arasında “Çok Kıymetli amcalarım, teyzelerim, abilerim, ablalarım, kardeşlerim… ” Diye başladığı konuşmasında Kütahya’nın Simav ilçesinin Karapınar köyünde doğan Mehmet Kızılkaya’nın kızı olduğunu belirterek şöyle konuştu “ Belki sizlere tuhaf gelecek ama aklım erdiği günden bu yana borçlu doğduğumu düşünüyorum. Kime? Anneme, babama, ülkeme, gariplere, yaşlılara, engellilere, fakir ve kimsesizlere… Bu borcumu önce doktor olmayı isteyerek ödemeye çalıştım… Babam daha ben ilkokula başladığım dönemlerde kendisinin Arapçayı bilmesi ve müftü olması nedeniyle bana zorla Arapça dersleri vermeye başlamıştı. Evdeki tedrisat o zamanlarda pek hoşuma gitmese de, “Allah’ım keşke bu akşam babam bana verdiği dersi unutsa” diye dua etsem de çok zaman geçmeden ben evdeki tedrisatın meyvelerini toplamaya başlamıştım. Dolayısıyla evet borçluydum… Doktor olarak ödemeye çalışmak da benim borcumu ödemeye yetmedi…
2011 yılında topraklarım olan Kütahya’da buldum kendimi. Amacım başlıca Simav’ın yollarının yenilenmesini sağlamak, oradaki organik termal domates üretimini geliştirmek ve termal tedavi merkezlerinin Kütahya’da özellikle Simav ve çevresinde oluşturmaktı. Allah(CC) nasip etti, şimdiki Cumhurbaşkanımız, o zamanki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beni listeye koydu… Nasipte meclise 2011 de vekil olarak gitmek nasip değilmiş ama nasibimizde İzmir’e sağlık müdürü olarak gelmek ve Simav’a İzmir’den sağlık desteği vermek varmış. 
Sene 2015. Tekrar genel seçimler gelmişti ve benim bir karar vermem gerekiyordu…  Düşünmeden Türkiye’nin 3. Büyük ilinin sağlık müdürlüğü koltuğunu bıraktım. Devletimizin birliği, milletimizin huzuru, ekonomik istikrarın devamı ve İzmir’in hizmete kavuşması amaçlarıyla İzmir’den Ak Parti 1. Bölge milletvekili aday adayı olarak yola çıktım. Rabbim nasip ederse de bundan sonra sizlerin duaları ve destekleriyle adaylık süreci netleşecek. Bu süreç netleşip te Başbakanımız bana İzmir’de hizmet etme imkânı verirse hep birlikte teşkilatlarımızla ve sizlerle çalışacağız.”
Türkyılmaz konuşmasında hedeflerini de şöyle açıkladı. Tepecik, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin yenilenmesi için gereken çalışmaları yapmak, Çeşme’deki termal kaynakları da artık boşa akıtmaktan kurtarıp sağlık turizmine alt yapı oluşturmak, Balçova ‘daki termal kaynakları Hükümetin sağlık politikaları ile tamamlayıp, termal sağlık turizmi ataklarını gerçekleştirmek.
Urla Adasının uluslararası eğitim ve simülasyon adası olması için başlayan çalışmaları hep birlikte olgunlaştıracaklarını da belirten Dr. Türkyılmaz metro ulaşım ağının Narlıdere güzergahına doğru uzaması için yine mücadeleyi birlikte vereceklerini söyledi.
Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi sokak hayvanlarına aile buluyor...
Sonraki Haber Altın Kalem'den İzmir'e üç ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?