ANA SAYFA > SPOR > Dostluk Maçı Karşıyaka Demirköprü'nün

Dostluk Maçı Karşıyaka Demirköprü'nün

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dostluk Maçı Karşıyaka Demirköprü'nün

U12 Ligi Hazırlık maçında Foça Belediyespor'a konuk olan Karşıyaka Demirköprüspor, ev sahibi takımı farklı yendi: 1-5.

Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı'nda yapılan dostluk maçını ev sahibi takımın idarecisi Erol Çetin yönetti. Karşıyaka Demirköprüspor karşılaşmayı 5-1 kazandı. 2010 - 2011 yılında doğan minikler de Foça Belediyespor'un minikleri ile maç yaptı. Karşılaşma 3-3 berabere tamamlandı.

Karşıyaka Demirköprü Spor Başkanı Ersoy Ergül, turnuvalara hazır olduklarını söyledi.  Ligler başlamadan Kemalpaşa ve Kocaeli'de turnuvaya katılacaklarını Foça'da ise kendilerinin turnuva düzenleyeceklerini kaydeden Ergül, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Kemalpaşa'da 23-25 Ağustos'ta U12 CUP turnuvası  var. Buradaki turnuvada bizim grubumuzda Fenerbahçe, Altınordu, Salihli ve Marmaris yer alacak. Bu turnuvadan sonra da 30 Ağustos - 1 Eylül arasında Kocaeli'de düzenlenen turnuvaya katılacağız. Ligler açılmadan bir hafta önce de bizim Foça'da düzenleyeceğimiz bir turnuva olacak. Daha sonra ise ligler başlayacak. Öncelikli hedefimiz turnuvalarda başarılı olmak daha sonra ise 28 Eylül'de başlayacak olan U12 Ligi'nde üst sıralarda yer almak"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ataol Behramoğlu, Foça Kitap Şenliği'ne katıldı
Sonraki Haber CHP’li Sertel Tarım ve Orman Bakanı’nı istifaya çağırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?