ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > DÖRT USTA RESSAMDAN ÇEŞME'DE SERGİ

DÖRT USTA RESSAMDAN ÇEŞME'DE SERGİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DÖRT USTA RESSAMDAN ÇEŞME'DE SERGİ

Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nin geleneksel yaz sergileri, 05 Temmuz 2014 tarihinde Çeşme Altınyunus Sanat Galerileri’nde açıldı.

 4 farklı sanat dalı ile 4 farklı sanatçıyı buluşturan bu sergide suluboya dalında Burhan Özer, yağlıboya / pentür dalında Vedat Hazneci ve İsmail Üner, özgün baskıresim dalında Sema Boyancı'nın eserleri sergileniyor.

Açılışa, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğtibaşı, Yaşar Holding yöneticileri, Yaşar Üniversitesi Rektör ve Dekanları, pek çok sanatçı, akademisyen, sanatsever katıldı. Sergide Burhan Özer'in İstanbul, Beyoğlu, Galata ve natürmorı'ndan 26 eseri, Sema Boyancı'nın Datça ve Eylül Serileri'nden 43 eseri, Vedat Hazneci'nin figüratif çalışmalarından oluşan 21 eseri ve İsmail Üner'in İzmir, Istanbul temalı 28 eseri sergileniyor.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, Selçuk Yaşar Sanat Galerisi tarafından organize edilen sergiler 18 Temmuz tarihine kadar gezilebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber YUSUF ŞİMŞEK, KAHE'Yİ İSTİYOR
Sonraki Haber ECZANELERE REKLAM YASAĞI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?