ANA SAYFA > GÜNDEM > Doktoru rehin alan ve gasp yapan şahıslar operasyonlarla yakalandı

Doktoru rehin alan ve gasp yapan şahıslar operasyonlarla yakalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doktoru rehin alan ve gasp yapan şahıslar operasyonlarla yakalandı

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Demirköprü Diş Hastanesinde görevli Diş Doktoru H.T. (59) ile hastane görevlisi A.T.'nin (39) silahlı bir kişi tarafından rehin alındığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Polis ekipleri, elinde yivsiz tüfek bulanan S.Y'yi (40) hastane içinde yakaladı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından "tehdit ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklandı.

Öte yandan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Örnekköy Mahallesinde S.S'nin (29) iki kişi tarafından zorla araca bindirilip götürüldüğü ve darp edilerek 190 lirasının alındığı şikayeti üzerine, R.O'yu (26) operasyonla gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece "geceleyin birden fazla kişiyle cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamasıyla tutuklandı. R.O'ya yardım ettiği gerekçesiyle bir kişinin arandığı belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Set vermeden 5 yıl üst üste Türkiye Şampiyonu oldular
Sonraki Haber Yaşamdan Dergisi yayınlandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?