ANA SAYFA > SPOR > Doğukan İnci geçen sezonki performansını aratıyor

Doğukan İnci geçen sezonki performansını aratıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğukan İnci geçen sezonki performansını aratıyor

İlk yarıyı lider Somaspor'un 6 puan gerisinde tamamlayan Karşıyaka'da Doğukan İnci, geçen sezonki performansını mumla aratıyor.

Geçen sezon çıktığı 26 maçta 14 gol atarak yeşil-kırmızılıları Play-Off finaline taşıyan 22 yaşındaki yıldız adayı, bu yıl ilk yarıyı 4 golle geçti. 

Sezonun ilk 6 haftasında 4 gol atma başarısı gösteren Doğukan, 8 maçtır ise ağları sarsamadı. Koronavirüse yakalandığı için Osmaniyespor deplasmanında forma giyemeyen genç forvet, virüsü atlatır atlatmaz sonradan oyuna dahil olduğu son Erbaaspor maçında etkisiz kaldı. Sezon başında Beşiktaş'a transferi gündeme gelse de siyah-beyazlıların transferden vazgeçmesiyle hayal kırıklığı yaşayan Doğukan'ın adı Trabzonspor'la da anılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kardeş belediyeden Başkan Tugay'a ziyaret
Sonraki Haber Başkan Tugay Banka Sokağı esnafı ile bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?