ANA SAYFA > GÜNDEM > Doğru Parti Karşıyaka Çarşı'ya geliyor

Doğru Parti Karşıyaka Çarşı'ya geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğru Parti Karşıyaka Çarşı'ya geliyor

Çoban Ateşi Hareketinin partileşmesiyle doğan ve genel başkanlığını eski bakanlardan Rıfat Serdaroğlu'nun yaptığı Doğru Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı Karşıyaka Çarşı'da açılacak.

Karşıyaka'nın tanınmış kişilerinden deneyimli siyasetçi, Karşıyaka Spor Kulübü ana yönetim ve voleybol şube eski yöneticilerinden Nadi Karacalı'nın yapacağı Doğru Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, KASİAD (Karşıyaka Sanayici ve İş Adamları Derneği)nin eski yerinde, Karşıyaka Çarşı'daki (1717 Sokak Kemalpaşa Caddesi No:58) Ses İşhanı'nın 5. katındaki 507 numaralı ofiste en kısa zamanda çalışmalarına başlayacak.
Doğru Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Nadi Karacalı, KASİAD'ın taşınmasıyla boş kalan binayı tuttuklarını ve tadilata başlayıp en kısa zamanda tamamlayıp hizmete sokacaklarını ifade ederek, Karşıyakalıları parti bünyelerine davet etti.   

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur’dan Dünya Engelliler Günü için anlamlı mesaj
Sonraki Haber Erkin Usman'ı kaybettik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?