ANA SAYFA > İZMİR > Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali 28-29 Mayıs’ta

Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali 28-29 Mayıs’ta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali 28-29 Mayıs’ta

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali 28-29 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Festivalde ziyaretçiler, Doğançaylı annelerin el yapımı gözlemelerinden ve organik ayranlarından tadacak, kurulacak stantlarda doğal ürünler satılacak; ayrıca Kadın Kooperatifi üyesi kadınlar; el emeği, göz nuru ürünlerini sergileyecek.

İzmirliler, bu hafta sonu gözleme ve ayrana doyacak. Bayraklı Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenecek Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali, 28-29 Mayıs’ta saat 10.00-18.00 arasında Doğançay otobüs son durağında gerçekleşecek. Festivalde Doğançaylı kadınların hazırlayacağı gözlemeler ve organik ayran afiyetle yenecek. Ayrıca burada kurulacak stantlarda kadınlar, son yasayla köy statüsünden mahalleye dönüştürülen Doğançay’da yetiştirilen organik ürünleri satışa sunacak, emekçi kadınlar ürettikleri ürünleri sergileyecek. Festival kapsamında çeşitli yarışmalar ve etkinler de düzenlenecek.

Doğançay son durağında gerçekleşecek festivale katılmak isteyenler Bölge Metro ve Sevgi Yolu Atatürk Anıtı önünden saat 10.00-17.00 arası her saat başı kalkacak ücretsiz servislerden yararlanabilecek.  

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali’nin ikincisini düzenleyeceklerini belirterek, “Doğançaylı kadınlarımız o gün için en güzel gözlemelerini Bayraklı ve İzmirliler için yapacak. Doğançay’da yiyeceğimiz, içeceğimiz her şey organik olacak. Tüm hemşehrilerimi hafta sonu düzenleyeceğimiz festivalimize bekliyoruz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nergiz Çarşısı’nda çöp konteynerleri yenileniyor
Sonraki Haber ''Yılın Gençlik Meclisi'' ödülü Bornova'ya

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?