ANA SAYFA > EĞİTİM > DOESEF'e yabancı ülke ilgisi...

DOESEF'e yabancı ülke ilgisi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DOESEF'e yabancı ülke ilgisi...

Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir Üniversitesi ve İzmir Özel Fatih Koleji tarafından Bu yıl 4. Düzenlenen Türkiye Liselerarası Proje Yarışması’na Dünya ülkelerinden ilgi her yıl artarak devam ediyor.

Türkiye Liselerarası Proje Yarışması olmasına rağmen yurt dışındaki okullar da “Yabancı” kategorisinde yarışmaya eşlik ediyorlar. Bu yıl DOESEF 2015 te İzmir'e Ürdün, Meksika, İspanya, Paraguay, Tunus ve Türkmenistan'dan toplam 12 proje ile çok sayıda öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Yabancı misafirler ilk gün Efes, Meryemana, Selçuk ve Kuşadası’nda tarihi yerleri gezdiler. Efes’te oryantaring yaptılar.  Bu gün de okulumuzda Genel Müdür Ali Rıza Doğanata'yı ziyaret ettiler.Ülkelerinden getrdikleri hediyeleri takdim ettiler.Standlarını hazırladılar. Yarışmaya uluslararası heyecan kattılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fuar İzmir’de deniz havası
Sonraki Haber Atakan Kırkyaşaroğlu Yazıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?