ANA SAYFA > SPOR > D.J Kennedy: Bu taraftarın önünde oynamayı çok seviyorum

D.J Kennedy: Bu taraftarın önünde oynamayı çok seviyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
D.J Kennedy: Bu taraftarın önünde oynamayı çok seviyorum

Pınar Karşıyaka'ya yeniden dönen D.J Kennedy açıklamalarda bulundu.

Daha önce 2017-2018 sezonunda Karşıyaka forması giyen Amerikalı forvet, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, kendisini harika hissettiğini söyledi. Kennedy, "Buraya döndüğüm için mutluyum. Karşıyaka'da çok güzel günler geçirdim. Çok iyi bir takımız ve oyuncu grbumuz oldukça kaliteli. Bu sezon da harika bir yıl olacağını düşünüyorum" dedi. 

Muhteşem bir taraftara sahip olduklarını ifade eden 29 yaşındaki oyuncu, "Taraftarımız bana müthiş bir destek vermişti. Geri dönmemin en büyük sebeplerinden bir tanesi bu. Bu taraftarın önünde oynamayı çok seviyorum.  Sahaya getirdikleri enerji harika. Maçın böyle içindeki, bu kadar seven, sizi destekleyen taraftarlar varken sahaya çıkıp her şeyinizi vermemek, onlar için savaşmamak çok zor" yorumunu yaptı. 

Kennedy, başantrenör Ufuk Sarıca'nın kazanmayı çok sevdiğini belirterek, "Onunla konuştuğum zaman da bana istediği şeyin kesinlikle kazanmak olduğunu söyledi. Böylesi bir koçla çalışmak, onun takımında oynamak, ondan ders almak gibi bir fırsatı iple çekiyorum. Bence bu takımın gidebileceği noktanın bir sınırı yok. Bu kadro yapılanması harika. Gerçekten iyi, çok yönlü bir kadroya sahibiz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da şiddetsiz iletişim paneli
Sonraki Haber Casio Erkek Saat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?