ANA SAYFA > SPOR > Diniz'den Büyükoral'a sert cevap

Diniz'den Büyükoral'a sert cevap

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Diniz'den Büyükoral'a sert cevap

Karşıyaka'da divan kurulunun hafta başında yaptığı komisyon açıklamasıyla yönetim-divan kavgasında Başkan Fatih Diniz, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'ın açıklamalarına aynı sertlikte yanıt verdi.

Büyükoral'ın olayları çarpıtmaya çalıştığını söyleyen Diniz, "Henüz görev süresinde 1 ayı dolduran yönetimimizi denetimden kaçmakla suçlamak kamuoyunu yanıltmaya çalışmaktan öteye gitmez. Bu algı operasyonu yanlış bir düşüncedir. Daha önceki 2 yıllık görev süremde Sadrettin İşçimenler başkanlığındaki divanla düzenli olarak hesapları paylaştım. Divanla en çok temas kuran başkanım. Hesap vermekle ilgili sıkıntımız olmadı, olmaz. Kim isterse hesaplara bakabilir. Divanı da bilgilendireceğiz. Asıl başkanlığı döneminde divanı tanımayan kendisiydi" dedi.

Büyükoral'ın yönetim için "Yavuz hırsız" ifadesini kullandığını hatırlatan Diniz, "Bu camia herşeyin ne olduğunu biliyor. Başkanlığı döneminde belediye onay vermemesine rağmen reklam alanı olmayan yeri kiralayıp Ali Erten'le birlikte alacaklarını tahsil etmiş ama kulüp bu davayı kaybedince suçu bize atmaya çalışıyor. Erten başkanlığındaki geçen yönetim Antrenör Ufuk Sarıca'nın bilgisi, onayı olmadan adına reklam anlaşması yapıp para almış. Reklamın çekimi yine geçen yönetim döneminde yapılamamış. Olay dava aşamasına gelince Büyükoral'a göre sorumlu ben oluyorum" dedi. Bu firmalarla temas halinde olduklarını belirten Diniz şöyle dedi: "Önemli bir maç arifesindeyiz. Kulübün zarar görmemesi için başka yanıt vermeyeceğim. Bu tip durumları önümüzdeki dönemde resmi sitemizden duyuracağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilgisayar Olimpiyatlarına son başvuru 25 Şubat’ta
Sonraki Haber Ustaoğlu: Açıklamalarının ardında kulübü karıştırma amacı var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?