ANA SAYFA > SPOR > Diniz ve Kocaoğlu'ndan stat zirvesi

Diniz ve Kocaoğlu'ndan stat zirvesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Diniz ve Kocaoğlu'ndan stat zirvesi

Stat ihalesinin mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından harekete geçen Karşıyaka Yönetimi adına Başkan Fatih Diniz, bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüştü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka ve Göztepe statlarına karşı açtığı davadan ihale iptal kararı çıkmasının yankıları sürüyor. Dün akşam saatlerinde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i ağırlayan Aziz Kocaoğlu, bugün de Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz’le görüştü.

İki başkan da görüşmelerde stadyumların kulüpleri ve İzmir için ne kadar önemli olduğunu anlatarak Kocaoğlu’ndan bu projelere destek olmasını istedi. Başkanları samimi bir şekilde ağırlayan Kocaoğlu, “Mahkeme sürecinde eksiklikler olduğu için bu karar çıkmış. Toplu Konut İdaresi'nin Konak ve Karşıyaka Belediyesi'ne bazı evrakları göndermesi gerekiyor. Bu evraklar tamamlanınca sorun kalmaz” dedi.

Bakanlık da itiraz edecek

Stat ihalelerinin iptal edilmesinin ardından TRT’ye konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç da, hem kulüplerin hem de bakanlığın mahkeme kararını temyize götüreceğini, bu statların her koşulda tamamlanacağını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bakü'de bir dost...
Sonraki Haber İzmir sağlık hizmetlerinde ortalamanın üzerinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?