ANA SAYFA > SPOR > Diniz: Taraftarın e-bilet protestosunu devam ettireceğini düşünmüyorum

Diniz: Taraftarın e-bilet protestosunu devam ettireceğini düşünmüyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Diniz: Taraftarın e-bilet protestosunu devam ettireceğini düşünmüyorum

KarşıyakaBşaknı Fatih Diniz, dünkü karşılaşmada elektronik bilet sistemini protesto ederek maça girmeyen taraftarların bu protestosuna saygı göstermek gerektiğini belirterek, "Devam edeceğini çok düşünmüyorum" dedi.

Süper Lig'den geçen sezon düşen Antalyaspor'un iyi bir kadrosunun olduğunu, kötü oynamadıkları müsabakadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi. Her şeye rağmen ligin ilk maçından beraberlikle ayrıldıklarını kaydeden Diniz, "Şanslı olsaydık, galip gelebilirdik. Bir tane penaltı pozisyonumuz vardı, verilebilirdi ama hakem vermedi. Ne kadar olursa olsun ligin ilk maçıdır. Sonuçta Alsancak Stadı'nın durumu nedeniyle maçımızı oynadığımız Yeni Buca Stadı alışık olmadığımız bir saha. Bucaspor bize kucak açtıysa da adeta deplasmanda oynadık" dedi.

Diniz, dünkü karşılaşmada elektronik bilet sistemini protesto ederek maça girmeyen taraftarların bu protestosuna saygı göstermek gerektiğini belirterek, "Devam edeceğini çok düşünmüyorum. Onlar da takımlarını yalnız bırakmayacaktır. Bence mesajlarını gerekli yerlere ilettiler" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi'nden her iki öğrenciden birine burslu eğitim
Sonraki Haber Karşıyaka Alaybey Masterler Foça'da 3. oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?