ANA SAYFA > ÇEVRE > DİKKAT SAĞANAK YAĞMUR YAĞABİLİR...

DİKKAT SAĞANAK YAĞMUR YAĞABİLİR...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DİKKAT SAĞANAK YAĞMUR YAĞABİLİR...

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Karşıyaka'da bugün yağmur yağabilir...

Dün akşam saatlerinde Balıkesir'in doğusunda başlaması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın, bugün etkisini artırarak Çanakkale ve Balıkesir il geneli ile İzmir ve Manisa illerinin kuzey kesimlerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtildi.
Kuvvetli olması beklenen sağanak yağışın, kırsal alanlarda kısa süreli olarak dolu yağışına dönüşebileceğinin tahmin edildiği belirtilen açıklamada, sel, su baskını, yıldırım, dolu, heyelan ve ulaşımda aksama gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber METRODA SON 2 DURAK BAYRAMA...
Sonraki Haber ''EL DEĞDİRMEDEN PARK'' DÖNEMİ BAŞLIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?