ANA SAYFA > SPOR > Dikkat, dikkat!... KSK'ye çok acil para aranıyor!..

Dikkat, dikkat!... KSK'ye çok acil para aranıyor!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dikkat, dikkat!... KSK'ye çok acil para aranıyor!..

Karşıyaka yönetim kurulu, teknik direktör Yusuf Şimşek'e verdiği "futbolculara geçen sezondan sarkan alacaklarını ve bu sezonun transfer peşinatlarını ödeyebilmek" için acil para arıyor.

1.2 milyon lirayı bulan ödemelerin hafta sonuna kadar gerçekleşmesi için yöneticilerden söz alan teknik direktör Yusuf Şimşek, "Kimsenin alacağı kalmayacak. Futbolcular lige moralli girecek" dedi. Başkan Fatih Diniz, holding ve belediye yetkililerityle sıcak para görüşmelerini sıklaşitırırken, iş adamlarına da çağrıda bulundu.
Yöneticiler, kadrodaki yabancılar dahil 19 futbolcunun lisans işlemlerini tamamladı. Ülkesinin yarın Özbekistan'la oynayacağı özel maç için Azerbaycan Milli Takımı'na davet edilen Shukurov'un evrakları bekleniyor. Yeni transferlerden Mustafa Aşan'ın lisansı, peşinat ödemesinin ardından çıkarılacak. Kaleci Aykut ve gençlerden Bartu'nun da lisansı henüz çıkmadı.
Kaleci arayışını sürdüren ve gündeme hergün yeni bir isim düşen Karşıyaka'da listenin ilk sırasında yer alan Mersin İdmanyurdu'nan Behram, Elazığspor'las anlaştı. Yönetim, bu gelişme üzerine Çaykur Rizespor'dan ayrılması gündemde olan eski kalecisi Necati Yılmaz'ı listeye aldı. Yeşil kırmızılı ekipte 2008-2013 yılları arasında forma giyen, geçen sezon başında transfer olduğu Çaykur Rizespor'da şans bulamayan Necati'ye teklif götürülecek.
Çaykur Rizespor'dah kiralık olarak el sıkıştığı stoper Cenk Güvenç, birkaç gün tatil yaparak sözleşme imzalayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın ''güneş tarlaları'' açıldı...
Sonraki Haber İmzalar verildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?