ANA SAYFA > İZMİR > Dikili artık bir başka güzel

Dikili artık bir başka güzel

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dikili artık bir başka güzel

Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, ilçe genelinde çimlendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ekiplerinin kent merkezi başta olmak üzere birçok mahallede başlatmış olduğu peyzaj çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler yeni açılan yollarla yenilenen refüj ve kaldırımlar ile yeşil alanlarda çimlendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını hızlandırdı. Yaz sezonu başlamadan kentteki park ve yeşil alanlardaki çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen ekipler, çalışmalarda sona geldi.

“Dikili’deki Aktif Yeşil Alan Oranını Artırıyoruz”

Kentte kişi başına düşen aktif yeşil alan oranının artırılması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili'nin deniziyle, güneşiyle öne çıkan marka değerinin artık yeşil dokuyla da büyüyeceğini belirtti. İlçeye çok sayıda yeni park ve yeşil alan kazandırdıklarını, ana arterlerde bulunan refüjleri de kent dokusuna uygun bir şekilde yenilediklerini kaydeden Başkan Tosun,  'Önümüzde ilçemiz için büyük hedefler koyduğumuz bir yaz dönemi var. Ekiplerimiz ilçe genelindeki tüm parklarımızın, yeşil alanlarımızın, caddelerimizin turizm kentine yakışır güzel bir görünüm kazanması için bölgenin ekolojik şartlarına uygun çimlendirme, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarını özveriyle sürdürmektedir. Şuana kadar gerçekleştirilen çalışmalarla kent merkezinde yeşile dair önemli değişimler oldu. Kent estetiğini önemseyen bir anlayışla sürdüğümüz ilçe geneline yaymayı ve hızla gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz bu yenilik çalışmalarıyla, kentimizi güzel bir görüntüye kavuşturacağız. Yaptığımız bu çalışmalarla esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmiş olduk. Çalışmalarımızı destekleyen tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum’ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mizahçılar Kitap Fuarı'nda buluştu
Sonraki Haber İzmir’den “yüzde 20” sözü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?