ANA SAYFA > SPOR > Devrim Acar KSK başkanlığına aday olabilceğini açıkladı

Devrim Acar KSK başkanlığına aday olabilceğini açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Devrim Acar KSK başkanlığına aday olabilceğini açıkladı

Karşıyaka Futbol Şubesi yönetiminden istifa eden Devrim Acar, olağanüstü genel kurula gidilmesi halinde başkanlığa aday olabileceğini açıkladı.

Acar yaptığı açıklamada. Başkan Ali Erten'in artık Karşıyaka'ya verecek bir hizmeti kalmadığını öne sürdü. Acar, "Basketbol takımımızın Barcelona Lassa, futbol takımımızın da Giresunspor ile oynayacağı kritik maçların ardından bir değerlendirme yapacağız. Eger kongre üyeleri ve delegelerimiz teveccüh ederse, başkanlığa aday olabilirim" diye konuştu.

Devrim Acar, basketbol ve voleybol şube yöneticilerinin hafta başında istifa edebileceğini, bu durumda kongrenin kaçınılmaz olacağını ileri sürerken, şöyle devam etti:"Ali Erten kulübe bir milim katkı koyamadı. Bu işler vizyon ister. Cebinde parası olan, Karşıyaka'ya tüm gücüyle hizmet eden insanlar gerekli. Asla Karşıyaka'yı bırakmayacağız. Ancak Ali Erten görevde kalmada ısrar ederse kulüp özlenen seviyeye gelemez. Tek aday etrafında toplanılmalı. Bu isim ben olurum veya başka bir yönetici de olur. Yeter ki mutabakata varılsın.

Devrim Acar'ın başkan adaylığına tüzük engeli

Devrim Acar, Karşıyaka'da olağanüstü genel kurula gidilmesi halinde başkan olabileceğini belirtirken adaylığının, tüzükteki bir maddeye takıldığı belirtildi. Kulüp tüzüğünün 30'uncu maddesine göre kulüp başkanı, 1 yılını doldurmuş veya 1 dönem yönetim kurulunda görev yapan ve bu süre içinde aidatını düzenli olarak ödemiş üyeler arasından seçilebiliyor. Devrim Acar'ın üyeliğinin geçen mayıs ayında yapılan kongre öncesi başladığını hatırlatan kulüp çevreleri, bu durumda aday olamayacağını dile getirdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdal Acar: Karşıyaka benim sevdam
Sonraki Haber Türkiye'nin ilk 'Aşk Festivali', gün sayıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?