ANA SAYFA > SPOR > Destek kampanyasında ilk adım atıldı

Destek kampanyasında ilk adım atıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Destek kampanyasında ilk adım atıldı

Karşıyaka’da Divan Kurulu’nun çağrısı üzerine bir araya gelen camianın ileri gelenleri, kulübe destek kampanyası başlattı.

Halihazırda 40 milyon liranın üzerinde borcu bulunan ve küme düşme acısını yaşadığı için önümüzdeki sezon gelirleri de azalacak olan Karşıyaka’da, kulübü içinde bulunduğu mali darboğazdan kurtarmak için camianın ileri gelenleri bir araya geldi.

Divan Kurulu’nun çağrısı üzerine Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Tesisleri’nde yapılan toplantıya Başkan Mutlu Altuğ, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, Eski Başkan Fatih Diniz, Sabahattin Sakıpoğlu, Özer Kırca, Mithat Salepçioğlu, Halil Zeki Osma, Ekber Göçer, Oktay Yeşil ve Seyhan Evlioğlu gibi camianın bir çok ileri gelen ismi katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda Başkan Mutlu Altuğ kulüpteki güncel durumla ilgili bilgilendirme yaparken, camianın ileri gelenleri de kulübe katkıda bulunmak için neler yapabileceklerini tartıştı.

Toplantı sonucunda daha önce konuşulan “250 kişi her ay bin lira versin” şeklindeki kampanyadan vazgeçilerek, kulübe tek seferde büyük miktarda nakit akışı sağlamak adına kampanyaya destek verecek herkesin toplu bağış yapmasına karar verildi.

Kampanyanın daha geniş bir tabana yayılması için, önümüzdeki günlerde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan da randevu alınarak kampanyaya öncülük etmesi istenecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber               

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Sarıca'ya 100 bin dolar verdi yollarını ayırdı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yeni antrenörünü buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?