ANA SAYFA > SPOR > Derbide KES, RSK’ya 56 fark yaptı

Derbide KES, RSK’ya 56 fark yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Derbide KES, RSK’ya 56 fark yaptı

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Liginde derbi heyecanı yaşandı.

İki Karşıyaka ekibinin mücadelesinde Karşıyaka Engelliler Spor (KES), Rehabilitasyon Spor Kulübü (RSK) karşısında rahat bir oyun sonrası galibiyeti farklı skorla buldu. Rakibini 78-22 yenen ve 56 fark yapan KES zirvede yoluna devam etti. 
Halkapınar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya daha önce fazla süre alamayan ve birlikte oynamamış beşiyle başlayan ve daha çok az oynayan oyuncularına şans tanıyan KES antrenörü Mehmet Akın maç sonunda “takımımızın hangi oyuncumuz olursa olsun görevini tam anlamıyla yapıyor” dedi.
Maça Metin Bedir, Halil Şahin, Veysel Ertek, Yüksel Ceylan, Ceyhun Divarcı beşiyle başlayan ve çeyrekleri 20-8, 21-5, 25-0 ve 12-9 önde tamamlayıp maçı 78-22 kazanan KES de sayılar şöyle dağıldı: 
Veysel 24, Yüksel 16, Halil 13, Metin 17, Ramazan 2, Şahin Önal 6.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Masa Tenisi’nde çıtayı yükseltti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Sigortam.net İTÜ Basket'e takılmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?