ANA SAYFA > EĞİTİM > Depremde kaybettiği eşi ve oğlu anısına anlamlı sınıflar yaptırdı

Depremde kaybettiği eşi ve oğlu anısına anlamlı sınıflar yaptırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Depremde kaybettiği eşi ve oğlu anısına anlamlı sınıflar yaptırdı

İzmir depreminde eşi Çiğdem ve oğlu Rüzgar’ı kaybeden Ercan Gümüşel, Karşıyaka’daki Hamdullah Suphi Tanrıöver ortaokuluna eşi ve oğlunun anısına 2 anlamlı sınıf yaptırdı ve okulun 4 sınıfını da baştan aşağıya yeniledi. Tüm araç ve gereçlerini hediye etti.

Karşıyaka Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu’na 10 bilgisayar, 3 Boyutlu yazıcı ve bir çok robot setleri ile "Rüzgar Gümüşel Robotik Kodlama Sınıfı", 18 bilgisayar ile "Çiğdem Gümüşel Bilişim Sınıfı" yaptıran bunların yanı sıra ana binanın dışında bulunan 2 ayrı sınıf baştan aşağı yenilendi. Çevredeki okullar da bu sınıflardan yararlanacak şekilde okul yönetimi ile plan yapıldı. Sınıflar badanasından, mobilyalarına kadar sil baştan çocuklar için yeniden düzenlendi. Ayrıca 2 sınıfın arasındaki hole dinlenme alanı yapıldı. 
Tamamlanan sınıflar 16 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’nun katılımlarıyla açılışı yapılarak öğrencilerin yararlanması sağlanacak.
Haber: Sezayi Erdül

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Görkem ile sözleşme yeniledi
Sonraki Haber Karşıyaka'da 4 bin adet domates fidesi dağıtılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?